tråkigt

Jaha då sitter man här på engelska C lektionen, jag har så oerhört tråkigt och läraren tycker tydligen att jag ska sitta och lyssna på någon tråkig jävla text om Winston Churchill, mycket roligt eller inte.

Helgen var minst sagt lite dramatisk.. Men det känns som om jag verkligen har fått en tyngd lyft från mina axlar, nu behöver jag inte ha något mer att göra med denna personen, för man beter sig inte så bara och jag skiter i om han har alla ursäkter i världen. Jag pallar inte mer.
Så nu har jag bara en sak till jag måste göra, och det är att hämta övervakningsfilmen på mammas olycka som är hemma hos honom, han sa att han skulle slänga den, men gör han det kommer jag bokstavligt talat slå honom sönder och samman.

Över till annat,
jag vet inte riktigt vad det andra skulle vara men.

Tessan och linda skulle komma in till stan snart (de har varit i linköping) så skulle vi väl kanske ta en fika, funderar på om jag ska unna mig lite och faktiskt käka inne i stan, men man kanske ska spara de små pengar man har =)
Vill verkligen att de ska skynda sig hem, jag har mycket att prata om, jag är glad nu.

glad påsk

haha
det roligaste med att ha en lillasyster är nog alla "högtider"...
pappa dundrar och hoppar i golvet och skriker   "ELIN PÅSKHAREN HAR VARIT HÄR!, gud så snabb han var han sprang nästan över mig!! undra om han verkligen han gömma äggen"

Så sött.. nu ska jag gå ut och fortsätta traditionen och leta efter mitt påskägg...  i will never ever grow up <3


God morgon god morgon

Man stiger upp klockan 10 och solen skiner, detta är tamej fan helt underbart!
Jag vill springa ut i solen men jag har inte riktigt någonstans att springa riktigt än ;)

haha ska väl hem till linda snart och sitta på hennes uteplats och häcka lite.

Nu ska jag nog inte skriva mer.


now it all got complicated

Mamma

Jag kände bara att jag ville ge mamma en stor plats i min blogg.


Älskar dig mamma, saknaden är oerhörd!

Älskar dig

No more drama

Dagen idag då, har varit och övningskört med pappa lite, han skulle hämta lite saker till jobbet så jag passade på att erbjuda mig att skjutsa. vill gärna få lite pengar så att jag kan skaffa mitt j*vla körkort snart!

sen stack linda och jag in till stan och gick runt och flummade en massa och hamnade till sist nere i lekparken och kollade på barnen som sprang runt. mycket rofyllt faktiskt... Efter det så stack vi hem åt varsitt håll och käkade och gjorde oss i ordning för att sen dra till stan igen till brygget..
Vi mötte emma och handlade lite cigg.. har saknat henne så det är skönt som fan att hon är hemma igen faktiskt ^^

Ganska seg utekväll för övrigt, om man nu inte är 16-17 år, det var fullt av sånna på stan som sprang mellan harrys och hugo för det var tydligen 16 års åldersgräns där idag så de passade väl på att springa runt och skrika "jag är så jävla full" när de faktiskt får vara ute.. Tyckte mest det var lite pinsamt, men man har väl kanske gjort samma sak i den åldern =)

Ser fram emot morgondagen, det ska vara strålande sol... hm vänta lite måste kolla smhi.....jaha!!!! här har man sett fram emot fredagen hela veckan!!! så ska det bli molnigt!! helvete de där jävla tokarna som inte ens kan förutspå vädret!! stryk ska de ha!

Jaja ser ut som om man får se fram emot lördag istället....

Nu tycker jag faktiskt att jag har varit duktig och uppdaterat ganska bra, så nu tänkte jag faktiskt att jag skulle borsta tänderna, kissa lite och sen sova faktiskt.
men ni får ha det så bra alla flitiga läsare så lovar jag nästan att det inte dröjer alldeles för länge innan jag skriver igen =)

happy


penis

Julian har faktiskt en stor penis

förlåt

Förlåt Förlåt Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men jag har faktiskt itne haft tid
eller tid och tid. jag har inte riktigt haft lust riktigt och sen glömde jag bort det =)

vad har hänt.... massor har hänt, men ingenting jag kan skriva om här i bloggen för då skulle det bli rajtan tajtan och det vill jag faktiskt inte riktigt.
men jag har skickat ut mina inbjudningskort till studenten, har jag inte bjudit dig så är det nog för att jag inte trodde att du skulle komma i alla fall, men jag har bjudit de som jag har umgåts med mycket nu sista tiden och folk som har varit en stor del av mig så att säga.

Just nu då:
sitter och snackar med hanka och julian, har nyss suttit och diskuterat med hanka (mycket trevlig kille det där) om varför/varför inte man ska äta kött.. mycket livlig diskussion sådär.. och han ägde mig galet... men som sagt, han har faktiskt haft ett tag på sig att ordna upp sina argument, den första vegetarianen jag stötte på i mitt liv sådär var jens och jag orkade inte riktigt bry mig om varför han inte åt kött sålänge jag fick göra det ;)

Och julian sa precis till mig att killar är tröga, (säg inte detta till honom men jag tror faktiskt inte han har insett att han är en själv riktigt än, men det kanske hjälper när (om) hans penis börja växa lite)
XD
vissa människor kan man skämta sådär om, det är tur det =)

Nu ska jag faktiskt fortsätta att lyssna lite på magnus betner för 100 gången sen jag tankade... eller jag menar köpte "dvd:n" men ni får ha det så bra allihopa och påminn mig om att jag har en blogg..

puss puss!

RSS 2.0