promenad

Hej
Nej nu tänkte jag att jag skulle ge mig ut på en promenad, jag har inte så mycket annat att göra och känner att det vore skönt med en liten promenad.. Vore bara skönt att gå med någon som inte tar någon energi ifrån mig, och det finns det så många som gör tyvärr.. :/

så ska helt enkelt se ifall jag kan ragga till mig någon som kanske vill hänga med och gå en sväng..

ha det så bra allihopa! :D

Tankar

Jag var nere och promenerade lite i varamon härom dagen, och började tänka på alla somrar och allt galet man varit med om därnere. De flesta minnen jag har är ju när emma var med och jag saknar henne så otroligt mycket.
Så känner någon för att sponsra mig med en resa ner till syrien för drygt 3600:- så är jag inte sen att tacka nej, skulle vara skönt med en semester också. Men en sådan lär det inte bli på många år än.. hehe
men men det är smällar man får ta när man är arbetslös och är tillsammans med en karl som har barn, men jag klagar inte, det får ni inte tro :)

Jag har varit flitig som få och varit på gymmet varje dag i typ 9 dagar nu, jag hoppas bara att det händer något också för själv känner jag ingen skillnad och jag blir så fruktansvärt irriterad, hannes säger att jag måste vänta lite men jag är ju så otålig och vill att det ska synas nu nu NU... Men den 11:e maj får jag väga mig i alla fall, har bestämt mig för att jag ska ha gått ner i alla fall 5 kilo tills dess, har jag inte det tar jag till mer drastiska åtgärder..
Kanske inte för drastiska men jag kan i alla fall säga att naturdiet shakes kommer vara inblandat i det hela.

Nej nu ska jag sätta mig i soffan en stund, hehe, är trots allt helt slut i kroppen och känner att den behöver vila lite..

ha det så bra allihopa!
hej då!


Ett sundare liv

Jag har äntligen påbörjat mitt lite bättre och nyttigare liv.. både fysiskt och psykiskt..
Jag försöker sluta med att bry mig om små saker och faktiskt börjat med att lita på hannes ordentligt och det är så skönt, och det är lätt att lita på honom för om det är någonting som jag tycker är lite konstigt så kan jag ändå säga det till honom och han blir inte upprörd längre.. vilket han lätt gunde bli förut eftersom, dum i huvudet som jag var då, trodde typ att alla tjejer var ute efter honom för att han var så snygg..

Nu har jag insett att även om det skulle vara så att alla tjejer är ute efter honom så skulle han aldrig göra någonting med någon av dem, även om de skulle provokativt hoppa upp och sätta sig i hans knä......... I alla fall, han älskar mig, och det är så oerhört skönt att veta det.

Visst självklart är inte alla dagar bra, men de börjar bli bättre och det är skönt.. som fan..


Jag vet inte vad jag ska skriva mer nu, men i alla fall så ska jag sova för det är upp tidig imorgon och ska träna igen, sen ska hannes och jag åka in till linköping :)

(tack veronica för kommentaren på det förra inlägget, det värmde)

god natt och sov gott

Bli min vän?

Hej.
Det är nog så att jag känner mig lite ensam på vänner-fronten..
Har inte så många egentligen...trist..
Vill du vara min vän?

RSS 2.0