Bröllop idag.

hej!
38 graders feber och täppt i ena näsborren, det är så min morgon ser ut och det känns ju mindre roligt, men jag mår i alla fall bättre än igår, känner inte riktigt för att klä upp mig och gå på bröllop men men :)

Det är hannes bror daniel som ska gifta sig, tror faktiskt att det skulle kunna bli ett ganska udda bröllop.. Ska in till klokcan 13 och äta lite först och sen blir det vigsel..

jag ska också ta att försöka färga håret innan eftersom jag har en utväxt som heter duga..

Nollningen kanske jag ska skriva någonting om :) Jag har ju som de som faktiskt läser min blogg vet, kommit in på sjuksköterskeprogrammet i Norrköing (linköpings universitet som håller i utbildningen). Då finns det ju någonting som heter nollning (för er som inte vet så är det lekar och fest i några dagar, i mitt fall två veckor, som hålls av "faddrar" på universitetet för att man ska komma igång och lära känna sin klass som man ska gå med). Det har varit riktigt roligt och det finns några som är riktigt trevliga i klassen..
Dock fick man ju se en liten annan sida av dem när det var dags för fest på Otten, det var lite speciellt kan man ju säga.. Vissa blev alldeles för fulla och på, andra blev alldeles för fulla och bara konstiga..

Någon kanske undrar vad som hände med det där som jag skrivit om (har ju inte skrivit vad det är, för vill inte skriva om det, men de som vet, vet helt enkelt).. Jag har inte hört någonting, varken polis eller sjukhus, tycker det är ganska dåligt, det ska väl inte vara så att man ska behöva ringa själv för att höra vad det är som händer egentligen?

aja jag ska i alla fall ringa upp till sjukhuset här i motala för jag skulle få tillbaka mina 300:- som jag fick betala förra gången (för tydligen skulle jag inte behöva betala).. De sa då att de skulle ta några dagar innan pengarna kommer in på mitt konto, men nu har det gått typ 3 veckor sen jag var där, och så lång tid borde det väl ändå inte ha tagit?!

Nu ska jag kolla lite andra sidor på internet och sen kanske göra i ordning lilla fröken så vi kan åka till maxi och köpa hårfärg åt mig.. eller när öppnat maxi? *kollar öppettider* det öppnar klockan 08 så det blir väl helt perfekt att åka om inte för lång tid.. hannes slutar ju klockan 10.00 och ska komma hem då och skjutsa skruttan till hennes mor.. Men vi hörs kanske senare!


På äventyr

Hey!
Idag ska jag och hannes åka ut till bråstorp och utforska skogen lite bakom våran lägenhet, se var det tar oss och kolla vad som ligger bakom vårt nya vardagsrumsfönster.. Vet inte ens om skogen är stor eller inte, men det märks väl om inte annat :)

Över natten har jag haft cindy, och jag fick en riktig härlig sovmorgon, jag fick sova till halv 8, världens lyx..
vad ska jag skriva mer? herregud, det händer verkligen inte mycket spännande i mitt liv..
Frida har köpt en klänning till daniel och linas bröllop de 28e augusti, vilket fick mig att komma på att jag kanske ska fixa en klänning jag med? jag har ju faktiskt ingen, eller jag har väl klänningar, men inte direkt någon som jag vill använda på ett bröllop.. Använde den på mammas begravning så det är väl  inte så superkul att ha på sig den, kan säkert inte ha den längre ändå :P

eller så är det just det jag ska göra, använda den vid ett annat tillfälle, annars kommer jag ju aldrig kunna använde den igen. :/  och jag gillar den ju..

aja vi får se vad som händer, jag ska nog ha på  mig mina nya leopardskor i alla fall :) det ska bli nice.. och ont..

ska väl dra nu då, ska se om jag kan lura cindy att kissa innan hon ska iväg till......hehe... hennes mamma


bye bye!

Vem gör så?

Herregud.. Jag vet inte ens var jag ska börja, en fd, tydligen mer idiotisk än vad jag trodde, kollega skriver till mig att jag inte borde vara välkommen till mitt förra jobb (som jag slutat på) för att jag betett mig dåligt.. Visst jag hade inte bra attityd mot henne, för hon var full av dubbelmoral och sånt har jag lite svårt för...

Men i alla fall, så säger hon att hon tyckte jag var pinsam för det som hände i göteborg?? Vem i H-vete som vet vad det handlar om säger en sån sak? hon kan ju inte vara helt frisk, helt otroligt.

Har jag inte fått nog skit när det gäller det? räcker det inte nu?

kontrakt

Idag ska vi åka och skriva på kontrakt på lägenheten, eller jag tror i alla fall att vi ska det, beror ju på hur det blev med inflyttningen och så... Men som det verkar just nu så ska vi flytta in den 1a oktober och det känns verkligen skönt att komma någonstans :)

om vi har tur så får vi också diskmaskin, och om jag kan, och jag ska försöka, så ska jag lägga upp lite bilder på lägenheten utan möbler i och så, så att alla ni får se hur fint det är :) hehe..

jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag, så jag ska helt enkelt sluta men att skriva nu..

men ifall någonting krånglar eller jag blir sur eller så, så kommer jag att skriva igen :D

bye bye!


eruhm!

Vi kan ta ett snack så får du höra vad jag tycker om saker och ting..back off!

nytt hem, nytt liv, ny start?

Hej allihopa!
Sitter här och strirrar mig blind på CSN ansöka för lån osv, det står att man ska skriva datum, men jag vet ju inte ens när jag börjar eller någonting.. så jag sitter och stör mig för att det är söndag, och på en söndag så har inte csn öppet.. Så jag sitter mest och stirrar och stressar över att jag inte kan göra någonting.

Hannes och jag behöver ju också ringa och prata med hyresvärden till den nya lägenheten + att i måste ringa till de som bor där nu för att kolla när de ska flytta ut och om de vill sälja diskmaskinen till oss.. Det är ju en massa saker som behöver ordnas känns det som.

Både hannes och jag längtar lite tills vi ska flytta och båda vill börja packa nu helst, hehe... Vi får se bara hur vi ska köra terapi med cindy om att vi ska flytta, men hon är så duktig så jag tror nog inte det är någon fara, det finns ju en mycket bättre lekplats än vad vi har nu på gården så om det blir problem så är det säkert bara att locka med den annars :)

appropå lilla skruttan så kom hon hem nu så nu ska vi umgås lite, har ju inte träffat henne på en vecka :)

hej då på er


lägenhet/norrköping/tålamod

Idag har hannes och jag varit och kollat på lägenhet eftersom att jag nu har kommit in på universitetet i norrköping nu. Hittade en jättefin ute i bråstorp som vi ska flytta till, ordentligt, tillsammans.. Det känns skönt att saker går som jag vill nu i alla fall.. såklart finns det väl alltid gropar i vägen.

lägenheten i alla fall, 87 kvm, helt underbart fin, finns diskmaskin och tvättmaskin och det ligger en lekpark precis bredvid, suck.. lycka här kommer jag... äntligen så går det framåt och mina mål som jag hade för mig själv börjar faktiskt ta fart.. det känns så otroligt skönt!

imorgon blir det grilla, hos pappa eller patrik.. troligtvis patrik wftersom att det är han som fyllt år, så vi ska väl dit och fira honom lite, blir väl att ta med sig en egen grill dock gissar jag på ;)

nej nu ska jag gå och lägga mig men ska väl försöka att uppdateras lite oftare, även fast det kommer bli lite svårt eftersom att pappa kommer få tillbaka datorn imorgon.. sigh...  ha det så bra alliopa!

Skänninge

Hejsan hoppsan!
Sorry för att jag är lite dålig på att uppdatera, vet inte om  jag sagt det men hannes och jag har ingen dator som funkar just nu tyvärr.. Kommer snart att få det andra beskedet från universitetet, så får vi se om det är så att jag kommer in i norrköping så kanske jag slipper flytta, vi får helt enkelt se... Det vore ju skönt i alla fall..

Det har väl inte hänt så mycket, hannes är inne på sin sista semestervecka :/ jävligt tråkigt och veckan går som vanligt så fort, jag som vill umgås med honom så mycket som möjligt, dock så är det väl inte så jävla kul att umgås med mig kan jag tänka mig eftersom jag blir bara tokförbannad rätt som det är.. vad det beror på??  ingen aning.. hehe de syrliga kommentarerna håller jag tillbaka ^^

Hannes är på gymet nu i alla fall, sen så ska vi åka till skänninge och kolla runt lite på marknaden där, se om vi hittar linda :) ska ju dock bli regn så det är ju inte så superroligt..

Ja som sagt, har inte så mycket att skriva så det kanske bara är att sluta helt enkelt.. hehe.. vi hörs och ses!

(och angående hur det går med "det där" som vi kallar det så har jag inte hört något mer frå polisen eller någonting, pratar egentligen inte alls om det längre, men man ska tydligen göra det.... vi får se)

RSS 2.0