Efter regn kommer solsken

hej.
Jaha då hade man en liten dålig period idag igen, jag undrar om det är så att det är för att p-staven släpper ut mindre hormoner nu i slutet eller om det är så att det är förkylningen som spökar.
Oavsett så är det varken roligt för mig,hannes eller cindy.. Jag blir så grinig och drar mig undan och har inte alls lust att umgås.
Men sen när det väl släpper så är jag ju samma gamla glada malin som tjoar och har sig.

Vi får väl se hur det blir med p-staven, det är ju dyrt som fan att köpa en ny (ca 2000:-) men jag hoppas att jag får lite extra pengar nästa månad så att jag kan köpa den, det är ju bätte än mina jävla p-piller för de glömmer jag ju ändå att ta hela tiden.. hm.. roligt att jag håller på och pratar om mina preventivmedel va? haha

Well vad mer? Inte så mycket, har sökt jobb idag, får se hur det går sen, får nog inte svar förrän i typ april-maj men det är jobb jag vill ha så man kan ju alltid hoppas även fast det blir ganska långt att pendla..

Jaha, men nu ska jag lägga mig och vänta på att hannes blir klar i duschen, blir att läsa The Dirt medan man väntar. (väldigt bra biografi som är att rekommendera, för er som inte vet handlar den om Mötley crüe)
ha det bra och sov så gott alla 2 som läser denna blogg ;)

mötley crue biografin
hej hej!


bah

Jaha så är man sjuk igen då.
Det är tur att jag har cindy som tar hand om mig..låg nyss brevid henne i hennes sackosäck och hon kliade mig lite i håret och frågare efter en stund "bättre nu".
Det är härligt att allt verkligen funkade direkt. ibland tänker jag.. tänk om det inte hade funkat. det hade ju krossat mig lite faktiskt..




Igår fick jag mycket beröm också, var på kalas hos emelie för hon har ju fyllt år... Och folk är tydligen imponerade över hur väl jag klarar allt, och hur mycket jag offrat osv osv. Jag saknar mina vänner faktiskt, det blir inte så mycket tid över för det nu för tiden.. det är synd som fan är det men det är ju också jag som valt att det blir så.. Fast å andra sidan. har jag egentligen något val?

Jag svamlar bara på för att få ur mig allt på en gång. haha

nu väntar vi på att hannes ska komma och hämta upp oss så vi kan åka till Maxi och köpa lördagsgodis :)

hej hej!

be careful what you wish for

Tja!
Var en väldigt mysig dag igår, eller ja kväll i alla fall för jag var så trött så jag somnade mitt på dagen, hannes bestämde sig för att bjuda mig på bio <3
Såg en riktigt creepy film som heter "paranormal activity", den var faktiskt riktigt bra och jag höll på att pinka på mig ett antal gånger! Men det var det värt.. såg inte slutet för jag vågade inte kolla på filmduken.. haha!
Sen var mina ben helt skakis när vi skulle gå hem (sen vet jag inte om de berodde på att jag hade sett den där filmen eller om det var Hannes som gjorde så mot mig :) )

well idag då, skulle haft en hel dag, det blev en halv förmiddag.
Vad ska man säga mer än att jag börjar bli van vid att inte dagarna blir som jag vill riktigt.
Cindy ska iväg på 2 ½ års kontrollen sen, får se hur det går...
hannes får väl berätta när han kommer hem..........  <--- Pik till dig hannes

Well jag är inte riktigt Mary fucking poppins idag så jag ska sätta mig framför Tvn och sura lite nu och tycka synd om mig själv för att jag alltid kommer så långt ner på listan..

hej då!

piercingen

nehe! det är ingen som ens läser den här bloggen tror jag men va fan, jag får väl helt enkelt lägga upp den här bilden i alla fall, om någon nu skulle bli lite inspirerad eller något sånt

den nya piercingen


Dag 4 som rökfri

hej hej!
Ja som ni kanske förstår av rubriken så försöker jag att bli rökfri :)
det går faktiskt ganska bra, det värsta är väl typ när man pressar sig själv på morgonen att vara rökfri tills man får sådan absinens och blir så förbannad så man tror att man ska explodera.. Men annars går det bra, jag tuggar mina tuggummin (inte trodde ni väl att jag var helt utan nikotin!?)

Skulle egentligen skrivit igår men jag var verkligen inte på humör för det. Var på reservupprop i linköping till sjuksköterske programmet. Jag har väl typ mer eller mindre kommit på att jag aldrig kommer att komma in, eller det känns så i alla fall, som om jag bara står och stampar.
Den som hade lägst snitt av de som kom in på reserv i linköping hade 14,8 det innebär mer eller mindre alla VG i  betyget, vilket jag långt ifrån har (jag har typ ett snitt på 10-11, hoppas dock att det nya systemet med meritpoäng ska rädda mig lite, eller högskoleprovet). Jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt, jag kommer inte in någonstans med mina betyg, och jag har inte riktigt råd att plugga upp heller.

Hur tänker sig skolorna då att man ska få hjälp undrar jag?

Skitsamma, för att trösta mig igår använde hannes julklapp igår, eller vad man ska säga.. En piercing i septum.. blev faktiskt ganska bra.. sjukt obekvämt var det i alla fall för man träffar ju nerver till tårkanaler när man piercar sig där så tårarna bara sprutade.
ska lägga upp en bild sen när jag känner mig snygg nog att kunna ta en ;)

Nu blir det till att umgås med min karl lite sen ska vi till nautilus igen ^^

hej då!


mätt och belåten

Hej igen!
Har precis ätit och är verkligen mätt och belåten, dock så straffar det sig att ha en karl som lagar god mat hela tiden.. Har gått upp ett antal kilo, men det får bli regelbunden träning nu och minus 7 kilo till sommaren, det borde ju inte vara så svårt faktiskt.
Vi ska i alla fall åka och träna nu, först ska vi lämna lilla skrutt hemma hos jessika sen blir det till att åka och träna, blir nog så att jag åker hem till pappa sen och rensar lite saker i källaren och sådär.

Helgen har varit lite av en katastrof, jag blev full och betedde mig, vilket faktiskt inte är så vanligt att jag gör, så jag vet inte riktigt vad som gav upphov till detta, men fel blev det. Sa saker jag inte menade och pratade om saker som jag inte egentligen bryr mig om eller vet särskilt mycket om mer än det jag fått berättat för mig..

suck, nästa gång blir det verkligen lite mindre dricka och lite mer umgås :)

Nu blir det till att kolla runt lite sen sticka till nautilus.

bye bye!

Borta bra men hemma bäst?

Hej!
Idag så känns det som om jag har suttit i bilen mer än vad jag använt benen..
Tessan och jag åkte först till ungmöjlighet (möglighet) och skulle bowla, men det blev inte riktigt så för vi blev lite sena och stackars tessan hade ont i fingrarna.. :)
Sen så drog vi vidare till lernia direkt för vi tänkte att vi skulle på studiebesök där vid klockan 13.00, men det visade sig visst att vi skulle vara där vid klockan 14.30, VISS skillnad faktiskt.
Vi stack då till maxi och köpte lite käk och gjorde en kycklingpasta som var helt kalasgod.

(för er som undrar så är jag lite sådär dubbelmoralig och äter inte kött men jag äter fisk och kyckling, dock detta med att äta kyckling tror jag också att jag kommer att skippa inom en snar framtid, blir lite äcklad över mig själv och så av att äta det)

Jaha övrigt då... sitter hemma hos pappa nu och har skrivit ut hela förra årets högskoleprov.. pappa sa att jag inte skulle skriva ut så mycket men det råkade visst bli en sådär 40 sidor ändå.. oops!

Ibland blir jag lite trött, ibland blir jag väldigt trött.... Oerhört faktiskt. Det känns som om någon borde stanna upp lite och titta på mig och säga "Men du, hur mår du egentligen?", men det är aldrig någon som frågar så jag går runt och har som en "zombie dimma" i huvudet hela tiden.. Men samtidigt känns det ändå som om huvudet ska sprängas för det är bara för mycket ibland.

det kanske låter lite dumt och egocentriskt men kan inte bara någon lägga märke till hur mycket jag sliter och ge mig lite cred för det!? Vet du VERKLIGEN hur mycket jag hjälper till? och hur mycket jag kämpar?





jag behöver en semester

i've come a long way, and you've not

hej på er!
då är man hemkommen från stress på jobb och fastkörning i snön.
Vi satt fast i typ 1 timma sen kom malin på den brilljanta idén att lägga pinnar under däcken så man faktiskt kunde försöka att komma någonstans.
och efter mycket om och men så kom vi iväg efter det.

just nu känner jag mig svettig och skitig och känner verkligen att jag borde ta en dusch, men väntar nog på maten, är aldrig roligt att göra något när man är hungrig och den inkluderar att duscha :)

Saker diskuteras och saker bestäms, saker som inte skulle funka utan mig, okej, det skulle det faktiskt göra, men der skulle bli jävligt mycket krångligare om inte jag hade hjälpt till så mycket.. Men får jag vara med och prata om det? Är det någon som frågar mig om min åsikt? skulle inte tro det.
Men fine suckers sköt erat så sköter jag mitt så får vi se hur det löser sig... (ja så skulle jag självklart vilja säga, men jag bryr mig för mycket och är för snäll för att göra det.....fan)

Nu har jag klagat färdigt och berättat färdigt och hoppas nu att kvällen blir lite bättre..

hm.. jag fryser om mina fötter, kanske ska ta på mig strumpor


hej då!

Nu tar i tag i detta igen.

Detta är väl kanske 5:e gången jag säger att jag ska hålla bloggen levande. Nu får vi se om jag verkligen lyckas.
Emma har åkt iväg till Damaskus, hon ska vara där i ett halvår...haha! sjukt, när man talar om trollen så loggar hon in på msn.

Jag har börjat plugga upp mina betyg nu, eller ja jag har börjat med Historia A i alla fall, sen får vi väl se hur det blir. Jag ska anmäla mig och göra högskoleprovet också.
Så sjukt mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag börjar få konstant huvudvärk, bokstavligt talat... Jag har haft huvudvärk i 3 dagar nu, men hållt lite tyst om det bara.

Jag ska försöka reda ut lite av de saker som jag har i huvudet nu...suck..
hur ska detta gå?



RSS 2.0