trying hard

Så man försöker i alla fall, man stapplar på och försöker komma ihåg saker som är normalt, hur man skulle betett sig annars, det är lite konstigt för ibland stannar man upp och inser att man inte alls skulle gjort så som man gör idag, efter allt det där hände..suck..

Hannes och jag ska till göteborg i helgen, ska bara kämpa morgondagen på jobbet så är det helg :D
Vi behöver verkligen den resan, jag behöver den med, mycket!

det finns så mycket att skriva, så mycket att berätta men så lite som jag vill säga, jag behöver prata med någon, men tänker fan inte ringa ett nummer och ha någon att prata med, det är bullshit, jag vill sitta ner med någon, ta en öl eller två och bara spy ut mig allt som hände utan att personen i fråga ryggar tillbaka för att jag börjar tjuta eller för att jag säger vissa ord... Jag vill inte prata med hannes, det är FÖR nära, bara någon vore trevligt..

och nu vet jag att du julian kommer skriva att du alltid finns att prata med, och jag skulle verkligen vilja det, men telefon suger i just detta fallet och jag skulle inte få ur mig något.. tack ändå för tanken :)


imorgon blir det jobbigt igen, ska prata med fel personer om denna "olycka", orka!

hannes... tack för tålamodet, och tack för igår natt <3

Bestämmelser

"ifall jag tycker att du behöver prata med någon om det här så kommer jag helt enkelt att kryssa i en ruta och så kommer någon att ringa dig som du kan prata med"

Har ringt idag och försökt att få svar, men ingen svarar eller så är de på semester osv osv, men tillslut fick jag tag i någon som kunde hjälpa mig, hon visse exakt vem jag var, det var lite konstigt med tanke på att hon inte ens jobbade i den avdelningen, men men jag skulle i alla fall återkomma vid klockan 13.00 och se ifall jag fick tag i någon då..

ska åka och bada idag med, men linda och pake tror jag, hannes följer väl självklart med, vi får se när dock..

ha det så bra! hej då

12 timmar idag igen

hej hopp!
Då går man på det andra 12 timmars passet denna vecka då, det är ju skönt när man får pengarna, det är så man får tänka.
Även fast jag känner att sånna här dagar ger en stor risk till att jag skulle kunna tröttna på jobbet, men men.
Faktiskt så när jag cyklade till jobbet idag så kände jag inte den här "åh nej inte jobba" känslan som jag brukar göra när jag ska och jobba på andra ställen (hos pappa exempelvis), men det är ju kanske på grund av att jag tycker att det är roligt och jag trivs ju faktiskt här..

lite slött på morgonen bara när man väntar på att sömntutan ska vakna. Men det är så det är antar jag, ska sätta mig och kolla på något barnmorske program nu, proppa hjärnan med den lilla information man får därifrån, vem vet, man kanske har nytta av den en dag (och då menar jag ifall jag ska börja jobba som det, inte när jag själv får barn)...

ha de så bra alla miljoner människor som är totalt ointresserad av min blogg..

tata!

tråååk

8 hours done, 4 to go!

Fy fan, detta är riktigt drygt just nu kan jag säga!

någon som vill kommentera min blogg?


Ja ja, vad är en dag på jobbet.

Hello, sitter på jobbet minsann, började klockan 7 och slutar 19 ikväll..
Babe var underbart snäll och kom hem igår, det kändes skönt faktiskt, har saknat honom för vi har ju knappt träffats på typ 4-5 dagar med tanke på att jag jobbat och sovit på jobbet också.

Var och kollade på Eclipse med linda i förrgår, det var riktigt roligt faktiskt, de hade till och med tagit med lite humor i filmen med, och den var nog den bästa hittils, dock så igår när jag inte hade så mycket att göra så satt jag och kollade efter twilight ljudböcker på tradera, och så där, precis framför mig ser jag en av de läskigaste sakerna jag någonsin sätt, twilight barbie dockor!! Det är creppy, sen de faktum att de låg på 300:- gjorde inte saken bättre.

Det känns så tråkigt att veta att Hannes är hemma och är ledig hela dagen medan jag sitter på jobbet hela dagen, suck! Men det är pengarna som kommer i augusti som gör det värt det hela, plus att hannes kan nog tycka det är lite skönt att vara själv och göra saker som han vill utan att ha någon käring där som tjatar på honom hela tiden ;)

Konstigt nog har jag faktiskt tyckt det har varit skönt att vara hemma själv också, bara detta att stänga av tv:n och känna totala tystnaden i lägenheten. Men självklart har jag saknat hannes galet ändå.. Men som sagt, kan nog vara bra att vara ifrån varandra lite också, så vi inte växer ihop..
Nej nu ska jag försöka göra lite nytta..

ha det så bra allihopa!

Seg/rastlös

Hej hopp gummi..lopp...
Jag har så oerhört tråkigt, alla ska göra saker och ha saker att göra, men pappa och dem är 10 mil bort, hannes är också iväg till på Torsdag på läger, sen kommer han att åka igen på fredag och komma hem på måndag, totalt orättvist tycker jag!

I alla fall, så jag har ju inte så mycket vänner som ni kanske vet, och alla vänner jag har hittar på något eller är bortresta, eller vill helt enkelt inte svara på mina sms, vilket är skittråkigt när man sitter själv hemma och vill ha något att göra..

Kanske helt enkelt ska ta en dusch, raka benen och fräscha upp mig lite så jag kommer tillbaka till toppformen jag hade igår vid den här tiden... Ja men det hamnar rösten på helt enkelt... Får väl gå ner till stan själv annars :)

hej då!

tack

Tack för att jag fick lufta, det betyder massor!
Saknar dig!

familj

Eller så hade jag helt enkelt fel...
Antingen så är man del i en eller så är man inte.. vissa personer behöver bestämma sig nu..



och du.. jag skiter i om du blir ledsen, eftersom du inte vill möta mig halvvägs så tänker jag inte göra något för att "skona" dig.

RSS 2.0