Kolmården... imorgon

hej hej!
Imorgon blir det kolmården med hannes och cindy, ska bli så himla roligt att få spendera lite tid med familjen, eller en del av den i alla fall. Hoppas att det inte blir för varmt, men också att det inte blir för dåligt väder, regnet får gärna hålla sig undan :)

Appropå familj, det är ju sånt man tänker på, sitter och räknar och tänker mycket.. Min pappa har redan bestämt hur min framtid ska se ut tydligen: "jag tycker att du ska skaffa två barn".. haha, som läget ser ut just nu pappa så måste jag nog göra dig besviken och säga att det troligtvis bara kommer att bli ett för mig.. Men man får väl se hur det blir och hur GAMMAL man hinner bli innan det händer något.. Men jobb och utbildning planerat så börjar jag nästan få lite panik över det hela.

Har visst fått en beställning på en toppning av flicklugg när jag kommer hem :)

Lillflickan fyller ju år snart också, skulle jobbat då egentligen men självklart bytte jag. Hon ska få sin första cykel, ska bli riktigt kul. Hon kollar ju på de där cyklarna varje gång vi går förbi dem på maxi, självklart (eller inte helt kanske) så får hon en rosa cykel, det var ju faktiskt den som var mest praktisk med korg och allt. Nästan så att man vill ha en själv.

Kanske har jag blivit lite för fäst? nu är det ju försent.. usch... det blir lite panik när jag inser att jag har hittat den jag vill vara med och hur jag vill ha mitt liv lite.. det är ju läskigt som fan... Hoppas bara han har samma planer, tankar, förhoppningar, vad man nu vill kalla det.

Nej nu ska jag sluta skriva.. blir bara ordbajseri ändå :)

hej då på er !


Mycket arbete, lite kärlek

Precis som rubriken lyder så kommer det att bli mycket jobb och lite kärlek denna härliga sommar..
eller mycket kärlek kommer det väl vara ändå, kommer bara inte få umgås så mycket med just min, känns trist som fan faktiskt men det är ju så livet ser ut helt enkelt.

Det finns vissa människor som man ibland inte vill höra talas om, inte vill tänka på, och inte vill att andra ska tänka på.. Det är lustigt varför jag egentligen bryr mig eftersom att denne personen inte kommer upp till min nivå (och låt mig vara riktigt ödmjuk nu), inte på något plan faktiskt, och om någon som jag bryr mig om vad den tycker skulle säga att denne skulle vara bättre än mig... well... cry me a river.

Jag har gått intro några gånger nu och det känns faktiskt riktigt bra, lite sådär försiktig i början, men det är klart att man är det, vill ju inte skada någon.. Men detta jobbet kommer jag nog att trivas med i sommar, och jag tror att det kommer vara en bra upplevelse för mig.. det är skönt att det är lite vård grejer i det hela för varje gång något sånt uppstår så tycker jag bara det är intressant och jag känner att jag verkligen vill jobba inom vården sen när jag är klart med min utbildning... som jag, peppar peppar, får påbörja nu till hösten..

Gah, umgänge vore trevligt..

hm vad ska man skriva mer... Jo! Tydligen så ska hannes (och jag?) få något nytt slags bredband.. några snubbar var här tidigare när hannes inte var hemma och fixade lite med det.. Sen åkte hannes och jag ner till varamon och hade lite picknick och solade lite. Åkte hem och kollade lite på TV sen var det dags för hannes att sticka till jobbet ( :/ )... Så eftersom att jag skulle jobba från typ 20 till 24 så tänkte jag att jag skulle sova lite eftersom att jag jobbade vid 8 i morse, (eller var det 9)... I ALLA FALL.... så när jag precis har slumrat till sådär lite skönt så hörs jag att dörren öppnas och någon skriker "hallå", sen när jag svarar.. DÅ knackar personen i fråga på dörren... Oerhört irriterande att han bara kom in sådär, (när han hade varit inne sist hade han använt huvudnyckeln och gått in)... Men han tyckte tydligen atth han bara kunde stappla in där eftersom han varit där förut.. Malin nyvaken= mycket lätt irriterad, men jag höll god min och väntade tills han var klart med sitt sen somnade om igen...


herregud jag har verkligen inget intressant att berätta, men jag skriver i alla fall och hoppas att jag har hjälpt någon att fördriva lite tråkig tid sådär...

nu ska jag borsta tänderna och sen tänkte jag sova lite, ska köra ett 12 timmars pass imorgn så jag kan ju behöva sömnen.. appropå det så FAN! hur ska jag göra med mat? inga pengar och ingen matlåda.. eller? får se..
annars blir det ju shake...

god natt alla!

Gnager

Hej hej hallå dagboken
idag har hannes, jag och cindy varit och spelat minigolf, hannes vann med ett poäng! argh!
cindy avr jätteduktig och tålmodig hela tiden när vi spelade, dock var det kanske lite svårt att slå så hon började lägg i bollen med händerna tillslut..

Jag tycker inte om att sova själv, ännu mindre om att somna själv.. Men det är så man har det när man har en karl som jobbar natt..
Det som är lite jobbigt är att nu i sommar så kommer vi att ses ännu mindre eftersom att jag ska jobba också, jag jobbar väl inte så mycket på nätterna på vardagarna, men jag jobbar väldigt mycket på dagarna och väldigt sent, men sen på helgerna så jobbar jag mycket natt, dock så är ju det trist eftersom att det är då hannes är ledig.. Kan väl kanske vara skönt för hannes att slippa mig lite också ;)

Trist att jobba på sommaren, skulle hellre jobba på hösten... Men skulle självklart plugga hellre, och hoppas verkligen att jag kommer in nu till hösten, dock tror jag inte att det är så stor chans att jag gör det, men man kan alltid hoppas...

ska nog ta och försöka känna mig trött nu så jag kan somna lätt sen, och hoppas att jag slipper host attacker..

god natt och sov gott allihopa.

bränd

Man blir straffad tillbaka märker jag visst.
Jag sa till emma att det var rätt åt henne att hon blev bränd, men gissa vem som är bränd nu.. kan knappt sitta ner för jag är så bränd på rumpan.. inte alls skönt!

Ibland så tror jag att det är mer än man säger (nu har jag helt bytt samtalsämne så ni vet), bara för att det kanske är så att om man faktiskt pratar om det, eller tar upp det, så kanske just då problemet blir verklighet.. är jag bara paranoid nu kanske? Men jag gör tydligen mycket saker fel, och menar mycket saker som är fel, hm, det är skumt det där.. Nej jag vet inte vad jag ska säga egentligen, men jag vet det, jag känner det i magen, något är inte riktigt som det ska...
och nu kan jag välja två vägar, och jag är själv medveten om det, antingen kan jag ta väg nummer 1 eller 2.

nummer 1: Denna vägen innebär att jag helt enkelt låter det vara och försöker låta bli att tänka på det för då så kommer inte allt verka skumt.. och även OM det skulle hända något, så kan jag ju inte göra något åt saken, det hjälper ju inte att gå och oroa sig, händer något så händer något.

nummer 2: Detta är den mindre roliga vägen, det är vägen man tar och känner av klumpen i magen hela tiden, man går liksom och klämmer  lite på den hela tiden.. och undrar vad man ska göra för att INGET ska hända och samtidigt så går man och är beredd på att det ska hända hela tiden.. vilket gör att man blir totalt knäpp i huvudet och minsta lilla mening kan bli ett "du är dum i huvudet och värdelös och jag vill inte kännas vid dig längre"


så enkelt vilken väg man ska ta va?

Självklart väljer man ju väg nummer ett, phew! då är det klart, så slipper jag oroa mig, händer något så.. que sera, sera!


icke sa nicke, jag sitter just nu och klämmer lite på klumpen... och så lätt var det att vara oförnuftig.

ibland så finner man helt enkelt inte lusten.

Jag har inte riktigt lust idag, men så är det ju ibland.
Har sovit dåligt inatt igen så det kan nog bero på det...Vridit och vänt mig, det är för varmt på nätterna nu..
Vaknar av att jag ligger och håller krampaktigt i kudden och det känns som hela bröstet ska explodera på mig..
Hur länge ska detta pågå egentligen?

Ska nog kanske gå till läkaren när jag får råd och kolla om de har några tips =)



Har fått sommarvik också, kul att har någonting att göra i alla fall, dock inte så kul att missa det fina vädret, men det är ju smällar man helt enkelt får ta.. men lite trist tycker jag att det är. Det enda som är lite jobbigt är ju att det blir lite dumt med hur vi ska ha cindy då, men det kanske går att lösa relativt smidigt i alla fall får vi hoppas..
Kan ju bli lite rörigt för henne om hon ska skjutsas fram och tillbaka mellan sin mor och far..

nej nu ska jag göra något lite mer givande..
hej då!

RSS 2.0