Jag kan flyga, jag är inte rädd




Jo jag är rädd..
Jag är rädd för stoljäveln.. Och jag vet inte varför.
Jo för stolen är ju väldigt snyggt designad, den är lätt och smidig att flytta på och så...
Sen är det ju det att jag vet att stolen används, men det känns som om det görs i smyg eftersom att den där stolen aldrig används när jag ser.. Det är lite konstigt hur man kan vara så rädd för en stol..
Men det är ju en fin stol, som har varit med länge..
Även fast ett ben kanske är lite kortare än de andra så är det ju fortfarande en fin stol..

Men grejen är att den liksom ger mig lite flisor, i smyg sådär så ingen riktigt märker förutom jag när det svider till..
Så jag vet.. att det inte är någon bra stol..


hahahahahaha
well, så kan folk också skriva tydligen

Låt inte rädslan för en stol förstöra förhållandet

Hej folk.
Ångesten är visst och hälsar på lite idag igen.
Varför?
Jo för att jag känner att jag inte är tillräckligt bra, snygg, smal... inte tillräckligt något.
Hannes sover borta inatt, men han kommer att sova hemma imorgon i alla fall, det är ju alltid något.
Det ser ut som skit här hemma för jag har stökat till men inte haft energin till att städa.. Har mest legat i soffan och glott på tv (dator) hela dagen.. Illa..

Jag är lite trött på hur vissa folk beter sig, och att de inte kan ta ansvar och förstå hur deras val i livet påverkar andra personer... vissa tänker inte innan de agerar... Och jag blir så förbannad, för då, vid sånna tillfällen så förstör de sina chanser, och missbrukar förtroenden... Enligt mig i alla fall... Då hamnar man i botten, enligt mig, ligger denna person i botten nu och förtjänar ingen respekt eller ens en snäll tanke från mig..

Jag har alltid varit den personen som har gett andra många chanser, men efter det senaste förhållandet jag hade så sa jag till mig själv att allting, ska bara få en chans... ett förhållande, en människa, ett uppdrag... (uppdraget beror ju på vad det är).. Men om det av någon anledning går sönder, går under, förstörs.... Så är det bara att lägga ner det.... Då måste jag (ibland) övertala mig själv att det är inte värt det..


Jag har varit nära på att ge upp nu många gånger...... Varför?
Jag vet inte varför, jag bara känner mig inte tillräcklig, och när det är så... Då har jag en viss förmåga att förstöra saker och ting.. Inte så bra..
Och jag tror faktiskt att det är så att jag har förstört för mycket nu... eller jag tror itne.. jag är rädd för..
Tänk om vissa personer tycker att det är för mycket vatten under bron?


Jag blev fysisk mot en människa för några dagar sen, blev så jävla förbannad och flög på honom och smällde till honom med en knytnäve i ansiktet, jag har aldrig varit så arg förut i hela mitt liv, men det brast.. Det är en person som jag älskar högt men som jag får ta så mycket skit från ofta så det bara slog slint...
Det är första gången jag slagit en människa i hela mitt...vuxna liv....på riktigt slagit..
(kan informera om att detta inte är hannes för er som kanske blir oroliga att jag utför kvinnomisshandel hemma ;)  [det var ett roligt skämt va?] )




*andas*




"Jag menar att jag skulle vilja gå in i din hjärna och sätta igång knappen som gör att du känner dig trygg och avslappnad med mig."


Du, det önskar verkligen jag med


trött och sliten..igen

hej!
jaha man gjorde ett litet låtsas högskoleprov på bona idag då.. kan itne påstå att det gick bra alls.. men att jag inte har pluggat matte på två år kan jag säka sänkte det hela jävligt mycket.. hade typ 4 rätt på mattedelen...det är inte alls bra..
Men jag har ju chansen att plugga matte nu så det kan nog bli bra tillslut tror jag..

jag är trött hela tiden igen, och ångesten kommer lite oftare nu.. det beror ju på sömnen och sådär, det vet jag.. sen kan det ju kanske ha något med att göra att jag inte alls rör på mig.. så vi får helt enkelt se om det blir bättre nästa vecka när cindy ska iväg till mor sin, då ska ju hannes och jag träna en massa har vi sagt, så då tror jag att det blir bättre..

jag tänkte sätta mig och kolla lite på greys anatomy nu och sen gå och sova, så man kanske får sova lite inatt i alla fall, får väl hoppas även fast jag ska sova själv, brukar ju avra lite svårare då.. men som sagt.. man kan alltid hoppas

sov så gott allihopa..

På jobbet

Hej!
Jaha då är man på jobbet men jobbar inte då, jag har helt enkelt gjort det jag ska och måste vänta tills lite mer kommer fram..

Jag mår inge bra, inte alls faktiskt.. Jag är trött hela tiden för att jag aldrig får sova.. Varje natt har jag mardrömmar, om inte om det ena så är det det andra, men mestadels så är det drömmar om trafikolyckor och sånt där.. Jag känner roligt nog att jag behöver en semester, jag har inga pengar att ta en semester för.. eller så behöver jag en brutalstor gest som visar.... någonting..

En sak som jag börjat tänka på på sista tiden är om jag går och slösar min tid lite, det låter kanske lite skumt, men ni ska faktiskt inte veta vad det betyder.. Jag är lite rädd för att jag går och väntar och hoppas på någonting som kanske aldrig kommer att hända, tänk om jag sitter här.. likadant om 5 år och allt ser precis likadant ut...      -ryser-

Jag måste göra någonting åt mina mardrömmar i alla fall, för helt ärligt talat håller de på att driva mig till vansinne, jag vet varken ut eller in och kan inte säga om jag faktiskt drömt ibland eller om det faktiskt har hänt på riktigt..väldigt jobbig situation kan jag säga..

Nu ska jag ut och röka och ta mig lite sol, de säger ju att det ska få en att må bättre.

hej då! =)

Evil in a closet

Hej!
idag har jag varit duktig och nyttig, jag har inte druckigt cola.. duktig mig :)
sen så gick jag ner till stan och tog en fika med jens, jag väljer att inte skriva mer om detta.
sen så gick jag upp till patrik och veronica och vi tog en långpromenad från kyrkogården och ner till varamon och hela runt där.. skriver inte så bra just nu för jag är jävligt trött..
Detta med all stress och trötthet börjar ta ut sin rätt märker jag, fick en ångestattack igår, vilket jag inte fått på hur länge som helst... så jag var inte alls beredd.. vilket gjorde det hela mycket värre.. men men..
hannes var där och hjälpte när jag tillät honom i alla fall.. skönt..

Annars så ser det lite ljusare ut i alla fall, allting... Solen skiner om dagarna och jag är fan lycklig.. helt underbart..

varma soliga kramar till alla er!

ungefär sånt här humör..

försvinn ur mitt liv tack! (se, jag är artig i alla fall)

måste klargöra en sak

många har skrivit och säger "jag fattar inte varför du skriver det här", ja vi tjatar fortfarande om inlägget som handlade om olika människor..
och förklaringen: för att jag vill..

jag skriver det jag känner för, och ni får tycka att det är onödigt, ni är välkomna att tycka vad ni vill..

vissa säger: "jag förstår inte meningen med det".. och det behöver ni inte heller.. Det är dock ingen som undrar varför jag skriver de andra inläggen.. jag personligen tycker att det är roligare att skriva och läsa om folk än vad någon annan åt till middag.. och det är typ den stilen som jag skrivit innan.. DET förstår inte jag meningen med om vi ska vara sånna.

Jag orkar inte med allt jävla gnäll, om ni vill gnälla på min blogg så säg det till mitt ansikte eller ring mig ifall det ska vara så, jag skriver inte den här bloggen för att ni ska gnälla

mitt telefonnummer ifall någon vill ringa: 076-8067573

detta är för jävla larvigt

Vad är problemet egentligen? det var vad som skedde och det var så det var..
ska jag prata bra om någon som hotade mig och min pojkvän i över ett halvår? Visst klart som fan att man kanske gör det när man är ledsen och så, men enough is enough.. och det var ganska grovt..
Jag fattar inte vad det är att hyscha ner och sådär.. Får inte jag tycka att den människan inte var bra för mig? Får inte jag tycka lite illa om den personen..Jag säger inte att han var allt det dåliga i förhållandet, vi var lika dåliga båda två..men.....

Som jag skrev, i början hade jag kunna skrivit bra om jens, men när det är så mycket skit i ett förhållande, och inte alls bara hans fel.. men då vänds väl ens åsikt oftast till det negativa.. eller har jag fel?

"hänga ut?"

hejsan!
mycket starka reaktioner när det gäller mitt förra inlägg märker jag, är det så jobbigt att höra sanningen?
Hänga ut folk.. nej jesper jag håller inte med dig faktiskt.. Han har sig själv att skylla och jag var inte alls så grov som jag kan vara, tro mig..
Nej jag var inte världens ängel då heller, men efter allt jävla skit.. speciellt första halvåret förra året så orkar jag faktiskt inte vara så jävla snäll..

Jag tror väl att de flesta som läser min blogg.. om inte alla.. redan vet mycket, och redan visste mina åsikter när det gäller vissa.. men men.. gå och gråt

borta bra men hemma bäst

Tja!
Har varit hemma hos min pappa idag med cindy, hon stycker som alltid att det är roligt förutom den där svarta stora besten vid namn sixten som är där, men hon börjar lugna ner sig när det gäller det :)
Det är såhär att idag tänkte jag skriva lite om människor som är en del av mitt liv på ett eller annat sätt, lite mer och lite mindre del också.. Det kommer inte bara att stå bra saker så har ni någonting att klaga på så får ni helt enkelt säga till så tar jag bort det.. Men kom ihåg mina kära vänner: Sanningen svider

Emma anderberg: Detta är den enda vännen som jag just nu är avundsjuk på.. Hon pluggar på universitet och är just nu i Syrien och pluggar.. Men min avundsjuka är inte värre än känslan av hur stolt och glad jag är för hennes skull..Hon har varit med mig genom mina mörkaste och mina ljusaste stunder och det är jag oerhört tacksam för.. Hon festade med mig genom en såndär period när jag inte kunde göra annat än att festa och gråta.. slitsamt men såklart ställde hon upp.. :) Hon är en äkta vän som alltid skulle ställa upp och jag älskar henne.

Julian jönsson: Ja, vad ska man säga om denna killen. När jag träffade honom så trodde jag att han visade mig hur kärlek skulle vara.. han var ju trots allt min första kärlek. (dock nu, med 5 år till på nacken så inser jag att det inte är så det är riktigt, men det kommer jag till senare) Han var en ganska liten person när vi träffades (och nu menar jag inte tanig, även fast han var det med), han har förändrats mycket men jag tror ändå att han skulle ställa upp för mig när det behövs.. Han har lärt mig mycket och för det är jag glad.. Jag kommer alltid att älska lilla julle bulle, fast numera på ett helt annat sätt..

Helga axelsson: helga är en tjej som jag träffade första gången på brygget.. Då avskydde hon mig något så förskräckligt för att jag precis blivit tillsammans med den killen som hon då var kär i.. Efter ett tag så har hon sagt själv att hon faktiskt inte kunde undvika det faktum att jag var trevligt och hon och jag funkade väldigt bra ihop.. det gör vi fortfarande.. Helga och jag har haft våra gräl, men alltid kunnat pratat om det och på så sätt så är hon en av mina närmaste.. Vi tycker lika om väldigt mycket och hon skulle nog slå in ett tryne eller två för mig, och jag skulle definitivt göra det för henne.. Jag älskar henne..

Therese Sjövåg: Detta är en människa som jag är lite tveksam över.. Tessan och jag kom riktigt bra överens i början, det gör vi fortfarande.. vi har samma intressen och brinner för samma sak och det är att hjälpa människor.. Jag räknade henne till en av mina närmaste förut, men det har försvunnit efter en massa lögner.. Men i helhet så är hon en bra människa och jag trivs verkligen att umgås med henne, hon har bara blivit en sån som jag inte kommer anförtro mig åt någonsin igen.. Men vi har talat om detta. så det vet hon också om.

Joanna (johanna) samuelsson: En tjej som jag inte känner utan som kom in i mitt liv på så sätt att jag blev tillsammans med pappan till hennes dotter.. Till en början kände jag mig så j*vla hotad av den här tjejen, men har nu efter mycket om och men insett att jag inte har något att oroa mig för.. Jag är inte vän med henne, men av någon konstig anledning (och fråga inte varför), så känner jag att jag vill vara det. Vi har båda varit med om mycket skit, och jag tror att hon och jag skulle kunna spy mycket galla på varandra och sen må bättre av det.. Dock så nästan varenda hand jag har räckt ut i hopp om att få något tillbaka har blivit spottad på.. men sånt är livet.

Ulrika rosén: Ha! detta är en tjej i en egen klass verkligen! Hon och jag gick på gymnasiet tillsammans och till en början tyckte jag mest bara en kaxig "know it all", men efter ett tag så märkte jag ju att hon var ganska lik mig själv..och jag är ju inte ALLS sån (hehe).. Hon var den som inte började med "stackars malin" när min mamma hade dött.. Hon var där om jag ville att hon skulle vara det.. annars så var hon precis som vanligt.. precis som jag ville att hon skulle vara..

Hannes gilstring: wow.. Det var min första tanke när jag såg honom, min första tanke när jag pratade honom och första tanken när jag kysste honom.. De säger att man måste kyssa många grodor innan man hittar en äkta prins.. och jag kan säga att jag har hittat min.. Nu vet jag hur kärlek och ett förhållande ska se ut.. Och hur viktigt det är att prata i ett förhållande.. Han kanske inte träffade mig i min bästa period i mitt liv med tanke på att min mamma hade dött ganska nyligen när vi träffades.. Och det lämnar ju spår än idag, jag blir paranoid över att folk ska dö plötsligt eller att folk bara ska lämna mig.. Han är tålmodig och pratar med mig då och får mig att må bättre.. när jag vaknar på nätterna och drömmer mardrömmar så håller han om mig efteråt (även fast han inte alltid är medveten om att han gör det, hehe).. Jag skulle gå genom eld och vatten för honom, och förhoppningsvis han för mig... Han lär mig mycket, speciellt mycket om mig själv.. Och honom älskar jag lite extra mycket, på det där speciella sättet...


Nu är jag klar, och nu ska jag kolla på tv och sen sova.. en välbehövd sömn för det blir en tidig morgon imorgon...
god natt och sov gott på er

RSS 2.0