inte ett liv utan dig

idag har jag fått en liten insikt i hur det skulle vara att leva utan hannes, eller jag vet inte om jag skulle kalla det insikt men det är väl ordet jag väljer just nu..
Jag gick iväg till treöresfestivalen med linda, pake och helena.. mycket trevligt faktiskt men de drog sig tillbaka lagom i tid till det att frida kom med sin pojkvän (hannes syster för er som inte vet)...
Hon är kul och umgås med och det är bekvämt att umgås med henne, man måste inte anstränga sig..Efter ett tag kom också mimmi med sin respektive (hannes yngre syster).. Hon lika trevlig att umgås med..
Men.... Då mitt i allting, när mimmi sitter och pussar på sin karl och frida på hennes så fick jag en huggande känsla i magen (bröstet).. och frågan kommer upp i mitt huvud:
" är det såhär mitt liv skulle vara utan hannes"

jag vet att det låter fjantigt, men jag har aldrig saknat någon på det sättet... Har aldrig verkligen suttit ner och tänkt "hur skulle mitt liv vara utan den här personen", eller jo jag har nog tänkt det men då ryckt på axlarna. men detta gjorde rent av ont.. Jag vill inte vara utan hannes.. Det är läskigt att inse så jag tänker väl att jag helt enkelt konfronterar den här läskiga saken och skriver om det på bloggen.. Och det är inte så att jag inte skulle KUNNA leva utan hannes, för jag vet mycket väl att jag inte BEHÖVER någon vid min sida för att må bra.. men jag vill verkligen inte leva utan hannes, jag älskar att ha honom i min vardag.. i mitt liv..


Vi gick ner till brygget sen i alla fall, jag drack inget och är, precis som jag planerat, nykter.. Men sen var det dags att gå hem. Promenaden hem blev lång... Jag har ingen hannes att sova med inatt så då drar man liksom benen efter sig.. det är inte riktigt så att man längtar till att gå hem till en stor 1,80 säng och lägga sig helt själv.. eller är den 1.60? skitsamma..

Fryser gör jag också, och hannes är alltid varm.. men jobbar natt gör han och jag kan inte göra så mycket åt saken faktiskt..

jag ska ändå gå och lägga mig och läsa nu, är trött men vill inte riktigt sova än..suck... jag är så lycklig så jag är livrädd för att något ska gå fel, men måste verkligen lära mig att njuta fullt ut istället för att gå och oroa mig såhär.. Han är min och jag är hans.. helt otroligt..
*ler*

Jag ska läsa nu, och sen ska jag sova och förhoppningsvis drömma fina drömmar..

kärlek till er alla, jag hoppas att ni hittar den för er.. för när ni gör det är det helt jävla underbart kan jag lova!


hej då och god natt på er

80-tals fest

Hej hej!
Idag är det dags för 80-tals fest då :) hannes fyller 30 och det känns som om humöret är på topp, nu är jag dock lite stressad för jag har lite ärenden att utföra på stan och är inte helt säker på att jag hinner, eller hinner gör jag, men vill helst göra det efter 12 då hannes har lämnat cindy hos mor hennes...
Det är rörigt nog som det är i min hjärna och blir ju jobbigt ifall man ska hålla koll på en busig unge också, hon är ju jo för sig väldigt lätt att gå i affärer med, men idag är hon lite extra busig så det skulle nog inte vara så lyckat tror jag :)


80-talet då, jag var bebis så kommer inte ihåg så mycket av det direkt, men efter mycket "forskande" och letande på internet och frågat pappa och så, så har jag en bra outfit äntligen... Det är grönt, och rosa och "scrunchie", har fortfarande itne riktigt kommit på vad det heter på svenska, ni vet en sån där tjock toffs men en massa tyg på som man hade när man var liten.?

http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/land/fiveDaysForecast.do?geonameid=2690960&redirect=false

detta är förresten en femdagars prognos för motala, det ser inte så ljust ut va? suck.....


nej skit i vädret! Nu ska jag skriva upp en lista på allt som ska göras och börja göra mig redo för att möta stan och systembolaget sen :)

adios!

bara allmänt sur

Vakna med huvudvärk och en liten dam här hemma som inte gör annat än skriker och gnäller.. nej det är inte lätt alltid.. Men det är ju 3-års åldern, så man kan ju inte förvänta sig mer.
Tolka inte detta fel nu, jag älskar den lilla skitungen men ibland vore det kul att slippa höra skrik på morgonen och skratt istället..

Humöret blir ju inte bättre för att man vaknar med huvudvärk heller, och folk som ringer och frågar om jag kan hoppa in och jobba "du har ju varit hos den här tjejen en gång, så du kan väl hoppa in och ta hela eftermiddagen och natten"... Mycket oansvarigt måste jag säga, förstår inte ens hur de kan tänka tanken...

Nu så har jag slängt in min jacka i tvätten i alla fall och hoppas på att den blir ren efter helgens rabalder..eller vad man nu ska kalla det.

förlåt förresten för att jag inte skrivit på länge, men har liksom inte riktigt suttit vid datorn speciellt mycket..

Mycket har hänt, dock orkar jag inte skriva om så mycket, men tydligen så har mina "vänner" inte speciellt höga tankar om mig och jag är riktigt besviken, och arg.. Jag kan ju inte bli arg för vad folk tror, men när det börjar komma hot och sånt, speciellt mot hannes också då blir jag arg.. Men jag är den vuxnare människan och håller mig på en civiliserad nivå för det hjälper ju inget om man brusar upp sig och börjar kalla folk saker mm..
Man tycker ju att folk borde veta det, men icke..

nu ska jag spana in emmas blogg lite.. inte långt kvar tills hon kommer hem.. yippie!

hej då!

You try to build a life with someone

Herregud...
Det är visst svårare än vad man tror, vore kul om man blev insläppt ibland

Lekparkshäng

Hey!
Idag har vi varit i lekparken, jag och cindy då såklart :) helga och hennes systerson Helmer joinade oss, vi hade mycket roligt faktiskt... Vi åt lite pannkakor också, sen var det tur för fåglarna att få mat.. :)

har hunnit träna idag också för första gången på väldigt länge, det är skönt.. eller det är väl inte det att jag inte hunnit träna heller, men känner mig inte så motiverad när man har feber eller när hannes inte kan följa med, han har varit sjuk nu hur länge som helst och det känns så himla trist. :/
men vårdcentralen säger hela tiden "avvakta och se hur det känns om några dagar", men nu har det gått två veckor och han har inte blivit bättre direkt, snarare tvärtom..

inget mer har hänt i mitt liv direkt heller, hoppas på att någon ska ringa och säga att jag ska få komma på intervju snart, men det verkar itne som om det är någon som vill det ;) well well, vad ska man göra... :P

Har bestämt mig för att jag ska använda skype nu också, har tagit några månader att få tummen ur, men saknar emma nu så nu ska jag fan ta tag i det :)

nej nu ska jag installera och ha mig, ;)

ha det bra!
kram på er

RSS 2.0