stressad

Jag känner att stressen kryper mer och mer inpå en för varje dag som går.
Jag har massor att göra i skolan, har en tenta på lördag som jag starkt betvivlar att jag kommer att klara av, men vi får se om det kanske finns ett annat sätt att fixa det på ifall jag nu skulle misslyckas totalt.

Veckan efter det så har vi ett ENORMT prov på onsdag..

och mitt uppe i allt detta så har jag.. lilla malin.. fått för mig för att jag ska gå på balen hur f*n kom jag på den idén?

Vi får väl se hur det blir, jag ska in i helgen till linköping och prova lite klänningar, jag vet inte riktigt vem det är som ska följa med än men det ser ut som om jag har tvingat lilla jens till det.. and that my friends... is...well.. antingen så kommer det bli jättekul eller så kommer han (vilket jag faktiskt tippar på) sitta på en stol och önska att han var flera mil bort och bara säga "mm, den var väl okej" skorna är ju ett senare problem som vi får ta hand om.

Nej nu måste jag plugga, just det! jag har en redovisning av en bok på fredag.. den ska vara i 20 minuter! lycka till till mig!

savage garden

Det är vid sånna här stunder som jag tar till med savage garden.
Jag menar allt och jag menar varenda ord.
Jag vet inte vad jag pratar om egentligen, eller jo, några kanske vet.
Men jag pratar i gåtor. Jag har alltid gjort och kommer alltid att göra, det är inte många som kan knäcka koden.
Och de som gör... krossar en.

dumt malin

Jag kommer nog inte komma in på något universitet.. roligt

Och han sa:








                                     något du aldrig gjort.. face the fire on your own






Engelska C

Jag tycker verkligen inte om min engelska C lärare just nu, jag blir fan galen..
Hon ger oss läxa efter läxa efter läxa.. och jag vet inte riktigt hur fan jag ska kunna klara av allting.. önska bara att den här kursen kunde sluta snart =P

Vi ska skriva en argumenterande text (uppsats) om någonting och ta ställning till det. mycket roligt. visst jättebra.. men va fan.. på engelska. och jag gissar på att vi säkerligen inte får mer än en vecka på oss..

Jag har valt att skriva om att man ska sluta röka/sluta sälja cigaretter....sen ska jag hitta tre argument till varför man ska sluta röka och sen en eller två motargument som jag kan få mot mig och sen diskutera mot den åsikten...

*suck*   Helt imponerad. någon har faktiskt lagt märke till att jag har en blogg.. häftigt.

För mycket stress, för lite lugn och ro

Jag har så mycket i mitt liv och med skolan så jag tror att jag lägger mig ner och dör snart.

Engelska C

historia

religion

naturkunskap

människan socialt och kulturellt

svenska

(och sen har jag matte tenta i slutet av månaden)

Detta är vad jag har att göra de närmaste 2 veckorna, eller egentligen så ska hälften vara klart denna vecka men vi får se hur lärarna bestämmer sig för att göra, de vet att vi har ganska mycket att göra. skönt att de visar lite hänsyn i alla fall ;)

Jag känner mig så trött, och jag har så mycket tankar som far runt i huvudet att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.
Jag vill bara att någon ska pausa en liten stund. Bara någon dag, någon minut och säga "du behöver inte oroa dig för detta just nu, du har hur lång tid som helst på dig. Ligg nu bara ner och njut av den här underbara massagen du ska få"

känner mig för fan som en 80 årig tant i kroppen, och i ansiktet om ni förstår vad jag mena. De matkassarna man bär hem när man varit och handlat känns minimala om man jämför med påsarna jag har under ögonen..


Ta mig till en solig strand igen tack?


03.35 och sömnlös.

Jag sover för lite, jag har gjort nu när jag börjar skolan igen i alla fall, en timma hit och dit.
Vet egentligen inte varför, så jag har besämt mig för att ändra min livsstil lite.
Jag har slutat röka, det går faktiskt riktigt bra. Det går sålänge man har en helkroppsspegel så man ser vad som kan hända med kroppen när man röker.

Sen har jag väl börjat tänka lite mer på vad jag äter. har insett att jag kanske äter lite för mycket onödigt skit, och det värsta är att det börjar synas. Har börjar motionera mer också, emma är ju hemma i motala igen så hon och jag har gått ut och gått väldigt mycket. Det har varit riktigt roligt faktiskt, känner sig så nyttig så.
Får man bara se om det blir lite resultat ockå. Ett par kilo mindre skulle ju faktiskt inte skada, har lagt på mig lite för mycket på sista tiden...

Jag ska väl fortsätta titta på TV nu för att försöka få lite trötthet i mig,

rip mamma, love you xoxo

RSS 2.0