Jag är inte bitter

hej hej!
Det visade sig visst att det var världens partykväll igår.. det var ju synd att man inte hoppade på den.. eller rättare sagt blev tillfrågad.. =P ja jag tycker lite synd om mig själv, eller inte så, känner mer lite avsky att det inte är någon som bryr sig om att fråga med anledningen "men du kan ju aldrig", ja mina kära vänner, det är det alla säger..

Alla är så vana vid att jag är hemma på helgerna så att ingen bryr sig ens om att fråga längre, det är fan hemskt..
partypinglan malin försvann och blev ersatt med plastmorsan malin.. lustigt det där vilka vändningar livet tar, men jag klagar absolut inte.
Men idag får jag vara partypinglan malin och ska ut och festa, ska hem till helga och dricka och spela lite spel antar jag :) men vi får se lite hur det blir med att gå ut, om hon inte vill får jag helt enkelt övertala henne..

Har precis skrivit klart en tenta också, mycket roligt...inte... kommer nog få G på denna med, jag har inte tillräckligt med själv...hmm.. självdiciplin? äsch! skitsamma vad det heter, men jag har inte nog av det för att plugga på egen hand i alla fall, speciellt inte när det gäller hemtentor där det inte riktigt står hur man får G,VG eller MVG, plus att hon som skriver de här uppgifterna inte direkt gör det bra.. en fråga kan enkelt lyda "varför", sen får man gissa sig till lite vad hon menar. :)

men nu ska jag faktiskt sminka mig lite, sådär tidsfördriv framför TV:n :)

men ha det så bra allihopa och simma lugnt!

jobb 07.00-20.00

Hej allihopa!
Jaha idag blir det fan till att jobba, ska bli en massa sånt tydligen..
De ringde ifrån poppelstaden och undrade om jag kunde hoppa in och jobba, självklart så fixar man ju det trots att jag redan jobbar hos far min.. det är ju en bra chans man får menar jag ju =)
"om du säger ja nu så är det ju större chans att vi ringer igen" typ.. :P

Men jag är inte bitter för det, jag får mer pengar och jag får faktiskt hoppa in som personlig assistent.. vore lite livsförändrande dock om jag märker att jag absolut inte passar för yrket.. då vet jag ju inte riktigt vad jag ska göra.. Nervös är jag också, vissa saker med just denna personen som gör mig lite så... man vet ju inte hur man ska vara menar jag... Men det är en sak jag har varit nervös för hur länge som helst, det här med att man kanske inte är bra nog eller inte passar eller kanske inte förstår vad brukaren säger och så..
men vi får väl hoppas att det löser sig helt enkelt..

Hannes är i alla fall snäll nog och kommer och hämtar mig inne i askersund så att jag ska hinna hem och duscha och sådär innan jag ska vidare... han är en ängel <3 tack babe!
Nu ska jag kolla lite mail och så och sen stressa visare.. som sagt lite nervös.. (halsbränna p.g.a stressen med :/ )

wish me luck


vi ser det snöar

Hej!
Nu snöar det igen, det faller i alla fall långsamt denna gången och är inte totalt snökaos.
Jag har fått i mig lite mat nu och vilat lite så jag är på lite bättre humör än vad jag var tidigare när jag skrev. dock vågar jag inte direkt påstå att det är toppen..
Men det blir förhoppningsvis bättre när hannes kommer hem, han har ju en viss förmåga att muntra upp mig lite.
(det roliga är att han inte ens behöver vara här för att få mig att le, när man får ett sms där han kallar en "min skatt" värmer hela kroppen på mig)

Han skulle egentligen jobbat natt, men det får bli så att han kommer hem så jag kan åka och jobba imorgon ;) låter lite konstigt men men.. Ska jobba hos pappa för övrigt..
Ska bli skönt att få pengar på fredag med, det är inte direkt så att det har varit gott om det på sista tiden.. plus att jag kommer att få lite lön då med.. härligt! Hoppas på över 3000:- denna gången ;) ni ser, hur mycket pengar 3000 är för mig just nu... haha!

Cindy var tvungen att hämtas från dagis idag för hon hade över 38 grader feber, stackars liten, så i övrigt hr det varit en ganska slapp dag med en massa TV-tittande, jag fick chans att vila lite också efter ännu en sömnlös natt, det har blivit oerhört dåligt med sömn på sistone, vet inte riktigt varför men hoppas att det blir bättre snart..

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag luktar mindre trevligt eftersom att jag har en karl som gillar att ha 40 grader varmt i lägenheten så man svettas som en gris :)  (puss på dig)

god natt och ha det bra allihopa


att äta eller inte tröstäta, det är frågan

hej.
Det har börjat bli lite jobbigt nu, jag vet inte riktigt varför.
Och det finns liksom inte så mycket jag kan göra åt saken, kan bara mer eller mindre gilla läget.
Det är väl det att nu när jag faktiskt gör en massa saker på dagarna nu och kommer hem relativt sent (runt 14.45-15.00) så efter det så har jag så mycket att göra, men ändå inget att göra.
Jag har inte tid att umgås med mina vänner, inte med hannes heller för den delen.

Det kommer ju att bli bättre så småningom, det vet jag ju, eller jag hoppas det i alla fall..
för jag börjar känna mig lite instängd nästan.. det känns som om någon har tagit mitt sociala liv och liksom kastat bort det lite.
jag kan inte ens sätta fingret på känslan heller. Jag vet bara en sak som kan lösa det just nu och det är en sak som inte går att göra tyvärr.. Så jag får härda igenom den här jobbiga perioden och hoppas att det bara är en jobbig period helt enkelt..

hannes ska jobba natt....igen.....

arbetslöshet is teh shit?

Tjo!
Sitter nu på bona och försöker komma fram till hur många arbetslösa ungdomar det egentligen finns i östergötland..
Det går inte så värst bra måste jag säga, och siffrorna jag har fått fram via arbetsförmedlingen stämmer inte heller.. vad roligt eller hur!?

Well slutar klockan 12 idag, mycket smart av dem att göra så att man slutar tidigt mitt i veckan sådär, för det är ungefär då man börjar tröttna på skolan..Sen går man bara en dag till och sen är det fredag. gött är det... Har nog faktiskt planer inför helgen med babe också.. helt otroligt och första gången jag faktiskt vågar skriva det på bloggen för man vet ju aldrig vad som händer.. men kom på att man kanske ska börja skriva det här för att hålla mer koll på när vissa saker inte blir som det har sagts om vi säger så..

Planerna är i alla fall att vi ska åka till L'orient i linköping och kolla på lite band som spelar... ska åka dit med Hannes så kommer väl hans kära systrar att vara där med.. Trevligt med tanke på att det var ett tag sen man festade med dem, eller ja i alla fall mimmi... frida var ju inte så värst länge sen..hehe

Hungrig är jag också, och elak som jag är dumpar jag ansvaret på hannes när det gäller maten idag.. "maten ska stå på bordet när jag kommer hem!!", nej kanske inte riktigt så men för att vi ska hinna träna och så, så måste maten vara klart typ när jag kommer hem annars blir det väldigt stressigt med tanke på att han börjar jobba vid klockan 15.30.


Nu ska jag kanske koncentrera mig på "skolarbetet" nu istället för att sitta och blogga (hua! hemskt ord)..

ha det så bra allihopa!
kram

Att taga sitt liv är lätt, men vem ger det åter?

Hej!
Jaha då sitter man på det stället man har klankat ner på så länge..Bona folkhögskola.
Jag tror fortfarande att själva skolan är ganska mycket ett skämt, eller inte så men jag tror inte direkt att man går här för att få en utbildning utan för att man bara ska ha något att göra och tycka att det är kul samtidigt.

Lärarna är sjyssta i alla fall och de är inte sådär strikta och tråkiga som ledarna på ung möjlighet så det är definitivt att föredra..
Men nu ska vi sätta oss i klassrummet igen, vi ska väl bara sitta och snacka skit antar jag, det märks väl om inte annat..

hörs sen!

bye bye!

Efter regn kommer solsken

alla hjärtans dag och jag mår sämre än på längre
har nog inte något med dagen i sig att göra men..


Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva,
tänkte skriva av mig men jag har inte så mycket att skriva egentligen..

Var hemma hos linda igår och festade lite, drack och sådär.. mycket trevligt

Man får starkare ben i uppförsbacke

Idag då..
Dagen började väl helt okej, om man ska tolka det som kom fram i förra inlägget.
Men efter det gick dagen lite utför och energin började läcka ganska rejält.
Idag har jag kämpat, man får göra det vissa dagar sa min pappa, det är tydligen helt okej att det är så, och det känns skönt att han säger så verkligen.. Ibland känns det ju som om man bara gör fel och inte räcker till..

jag borde egentligen lägga mig och plugga, men jag har inte ork nu, jag skulle inte få ut något av det i alla fall.. appropå att plugga. så tydligen ska jag börja på Bona folkhögskola och pröva på det i 3 månader istället för "ung möjlighet", vad som helst säger jag ;) 
Men jag har ju hört att det inte är så seriöst, varken eleverna eller lärarna, så man får se lite hur det där utvecklar sig, jag kan tydligen hoppa av när jag känner att det inte funkar i sånna fall och det är ju skönt.

mitt i allting kan jag lägga till en liten sak som jag har velat sagt så länge... Ellen..... Du är egocentrisk... hua! äntligen var det sagt... även fast hon säkerligen inte läser detta.. Men SNÄLLA lägg upp lite andra bilder än på dig själv på bilddagboken.. det börjar bli jävligt enformigt...

i alla fall...
Jag sitter som en zombie och glor på telefonen och väntar på att hannes ska ringa och lysa upp min tillvaro lite. bara rösten kan göra så lite ibland..
Nu är jag så trött så att jag inte orkar skriva mer..

Just det kom på en sak!! snackade med emma idag i telefonen, köpte ett telefonkort och ringde henne, det var kul att snacka med henne igen, det var ju ett tag sen.. hon verkar ha det bra i alla fall.. ni förstår jag är en såndär människa som kan bete mig som en hönsmamma även när det gäller mina vänner, och jag kan erkänna att jag verkligen har varit orolig för henne och undrar hur det går därnere (syrien).. Men som sagt, hon har det bra och allt är bra.. skönt att höra

Nu håller jag på och upprepar det jag nyss skrev...hmm.. ska nog vila lite snart.. eller rättare sagt sova.


Morgonstund har guld i mun

God morgon, god morgon!
Det började visst med en lite stressig morgon.
Hannes kommer till sängen vid kvart i nio och säger "När skulle du vara på ung möjlighet?", oberörd svarar jag "klockan nio".. Då berättar hannes att klockan var kvart i nio även fast jag var helt övertygad om att klockan var kvart i åtta, så det blev att ta på sig kläder och en keps och springa ner för trappen och sätta sig i bilen och åka iväg..

Jag funderar på om jag kanske ska ut lite imorgon, kolla hur puben ser ut nu för tiden ;) det var ju så längesen man var där så jag kommer ju knappt ihåg..

Hannes står och sjunger "sov du lilla videung" i badrummet medan han borstar tänderna på cindy.. hehe.. det är nog den bästa musik som finns, som kommer från honom alltså :)

Jag ska nog ringa emma idag också, eller jag funderar på att göra det, det beror på om pappa går med på det eller inte, är den någon som har en aning om hur mycket det kostar att ringa till syrien? haha.. har dock inget telefonnummer så jag får skicka ett sms till emmas mamma och hoppas att hon kan ge mig det.

Nej nu blir det nog till att roa sig med annat än att sitta framför datorn.. annars kanske ögonen blir fyrkantiga på mig.

hej då!

old habits die hard

Jaha!
Då skriver man här igen då.
Mina innersta och djupaste tankar nu då...
Trött!
Jag är så himla trött.. och jag ska verkligen gå och sova snart.

Hannes och jag låg och pratade igår i typ 2½ timma, helt underbart att känna sånt som vi inte riktigt har tid med att känna.. Eller det är väl inte riktigt det heller.. äh! skitsamma.. Vi tog upp sånt som legat under ytan och det var skönt.. otroligt..

Det är så viktigt att man är vänner i ett förhållande, och hannes är verkligen min bästa vän (men inte så att han riskerar att bara bli en vän) jag kan prata med honom om allt, visst så finns det saker jag önskar att han kunde veta hur jag kände utan att jag behövde säga det.. MEN.. nu är det ju så att han inte är en tankeläsare, så den saken funkar inte riktigt...

Jag gjorde ett historia prov idag också, det gick nog ganska bra tror jag.. eller jag får nog G i alla fall, för er som undrar varför jag skriver prov så är det så att jag pluggar upp historia A i väntan på... något.. jag vet inte riktigt vad.. Känns mest som om jag står och stampar på stället och DÄR BORTA 10000 mil bort är sjuksköterskeutbildningen.. Där återigen är jag glad att jag har hannes, han stöttar mig och säger hur larvig jag är som bara ger upp så lätt (nej inte riktigt så, utan han får mig mer att inse att jag inte ska ge upp för jag vill det så mycket)

Det finns mycket saker man vill i världen.. Väldigt mycket.. men vad ska komma först?
Vad prioriterar man i livet egentligen?
Nu ska jag ta en cigg sen röka



Ska sätta in en ny p-stav den 25:e februari...

peace out!


Vi har hela livet på oss

Bara för att jag är så himla tacksam för att jag har dig hannes.
Du ger mig så mycket och gör mig så mycket gladare..
Jag vet, om jag vill säga något till dig så kan jag göra det till din ansikte... men erkänn
detta är också ett sött sätt?

Jag älskar dig! Tack!



Om livet ger dig citroner gör saft

hej på er!
Jaha då har min p-stav gått ut nu då, dock sitter den fortfarande kvar i armen :/ well well..
Tänkte om man ska sätta in en ny (eller ska man inte det?), det är ju bara det att det är så himla dyrt..
det är ändå 2000:- jag inte har råd att lägga ut på något sånt.. men ändå så kan jag inte bara äta p-piller, för att jag äter i sånna fall minipiller och då får jag så mycket kramper (som jag har nu) och det pallar jag inte med alltså.

Har legat i soffan större delen av dagen av anledningen för att jag varit trött och för att jag inte sovit alls bra inatt, jag vaknade av att Olov (hannes än som sov här efter stubbens fest, kommer mer om den snart) låg och skrattade i sömnen, sen vaknade jag av att det krampade som tusan i min livmoder/äggstockar.. inte roligt.. och så låg jag ju också där för att jag har så ont så jag har lite problem med att stå upp rakt för tillfället :/

Stubbens fest då, hannes gamla polare som fyllde 30 så det blev god mat och sång och dans(?) vet inte om man ska kalla det dans men ja... Det blidde folköl hela kvällen med, men jag märkte det att när man druckit tillräckligt många folköl så blir man lite lullig ändå.. Men det var skönt att gå runt och bli lite salongsberusad istället för aspackad som man tyvärr brukar bli för att man tänker att man ska "passa på" typ..

Det var trevligt med mycket roligt folk, verkligen folk som jag skulle kunna tänka mig att festa ihop med någon annan gång om tillfälle ges...


Nu ska jag fortsätta titta på blåsningen lite tror jag minsann :)


Detta var då lite folk från festen

Bild tagen av Wistla på bilddagboken/Frida gilstring på facebook


be careful what you wish for

blä!
Nu är jag sådär trött på mig själv igen.
Jag är så trött på att vara lite större än alla andra.
Och jag är lite trött på att folk säger att jag är "normal byggd", jag har ingen skev uppfattning om mig själv, jag vet precis hur stor jag är, och jag vet att jag är större än de jag umgås med, och det är så det är...
Det är sånna här dagar jag skäms för att visa mig ute och gänra struntar i att äta ELLER äter skitmycket för att tröstäta istället... någon som känner igen den onda cirkeln... fuck.. orkar inte med detta..

Det är lite dags och ta tag i det här nu, ut och gå och gå ner några kilo.

fest i helgen, funderar på om jag ska raka håret typ så som jag hade när jag var rnt 16-17 år, men vet inte riktigt, ångrade mig ju ganska mycket då, men samtidigt växer det ut snabbt.. Eller har ni något annat förslag på hur jag ska ändra mig? Det är i alla fall dags för en förändring, det är dags att bli snyggare..........


I'm sick and tierd of always being sick and tierd

Hej hej!
Har precis nattat cindy och hon somnade som en stock :)
Var på maxi och hon fick åka lite karusell (ni vet en sån där man stoppar i en 10:a i och sen rör dig sig YTTERST minimalt), men hon har tjatat om det så länge så jag tänkte att hon kan få åka den en gång, fast jag undrar hur många gånger hon har fått åka den egentligen.
Sen köpte jag en pippi film till henne med, den var 1tim och 10 minuter lång tror jag, om den nu inte var längre... BLA BLA BLA roligt att läsa om!!!!!


Jag är i alla fall helt jävla slut nu och sitter och trycker i mig en burn så jag ska orka läsa lite läxa ikväll (kors i taket)

hörs!
puss hej


Jag låg och väntade på John Blund

Inatt drömde jag om mamma, det är så skönt men ändå så j*vla smärtsamt att göra det.
Hon tröstade mig för att hon var död, hehe lite udda men. Det var skönt att bli tröstad av henne och jag fick röra henne igen.

Men när man vaknar så är saknaden större än när man la sig och det är väl det som är det negativa.
ändå ska jga försöka le när jag tänker på det här, mamma vill inte att jag ska gå och vara ledsen hela tiden.
Älskar dig mamma
Älskar dig

RSS 2.0