uppe med tuppen, nere med solen?

Idag tog man bussen klockan 7.00 ifrån motala vilket innebar en uppstigning vid klockan 6.00.. hua!
Jag är så sjukt trött hela tiden tycker jag och jag vet inte riktigt hur jag ska orka med allting..
tänkte att jag skulle träna idag men eftersom att jag var inne i lnköping i typ 3 timmar mer än vad jag hade planerat så blev det inte så mycket av det..

i helgen då.. jag hoppas på fest men jag tror nog snarare att det kommer att bli huvudvärk och mycket plugg.. men man kan hoppas att någon stackars sate orkar med mig så jag kan följa med på fest :)

nej nu ska jag i alla fall gå och lägga mig tänkte jag....känns som klockan kanske är 23? (kollar på klockan) 22.07 herregud...
¨
aja god natt allihopa så ses och hörs vi!


sigh!

Jag är trött som fan, kändes skönt att vara hemma idag och faktiskt sova till efter klockan 7 för en gångs skull :)
hannes och jag ska ut och leta lite skatter snart, och sen när vi kommit hem så ska jag faktiskt ta tag i pluggandet också.. Det var ju inte så lite vi hade fått heller och jag har bara läst hälften av ett häfte, kan bli lite jobbigt..

jag det kommer säkert gå bra..

ja tydligen så kommer hannes bil att rasa ihop när som helst fick vi reda på när vi åkte och lät en mekaniker bara lyssna på den.. den tickar lite oroande.. och mycket riktigt.. tydligen så har en massa olja klumpat ihop sig i motorn typ, vilket kommer att ta 1 - 1½ dag att fix på en verkstad, vilket tydligen skulle kosta mellan 15 - 25 tusen kronor, beroende på hur illa det är, och eftersom att det har varit så ganska länge så gissar jag p åatt det är ganska illa också.. inte speciellt roligt, vi har inte ens 2000... suck..

Men det får bli till att ta bussen när man ska handla och så, om nu inte pappa kan skjutsa eller något sånt.. det som är lite jobbigt är ju att vi ska flytta den 1 oktober och behöver ju en bil med drag, och hannes bil har ju det men eftersom att vi "inte ska köra en meter till" med den så blir det lite krångligt.. Men vi har vänner och familj som ställer upp i alla fall..

Nu ska jag sluta tråka ut er med en massa ordbajseri.. ska byta om nu och göra mig redo för att leta skatter :P
(jag vet att det låter konstigt)

ha det så bra allihopa! kram kram

Sjuksyrra minsann.

Idag har vi blivit indelade i våra basgrupper, mycket trevligt måste jag påstå.. eller nja.. en snubbe som tror han är bättre än alla andra men det finns väl alltid en sån..
Imorgon ska vi börja vid klockan 8.000 vilket innebär ytterligare en dag då an måste gå upp runt 05.30 troligtvis.. tjoho!! Dock är jag ganska stolt över att jag fortfarande är vaken för jag gick ju upp vid 05.20 imorse, eller vaknade då i alla fall...

Nej tydligen ska jag äta lite nu, är dags för det tror jag.. hehe

men jag skriver väl när det händer något intressant..

puss och kram!


Finsittning

jaha idag så blir det finsittning i norrköping då, ska tydligen vara jätteroligt att gå på så jag ska helt enkelt åka dit :)
blir att åka hem till frida först för jag behöver lite hjälp med att fixa håret, vi får se hur det blir, hon är ju bra på sånt så borde inte vara några problem..
Hannes är just nu iväg med jobbet och hämtar en TV eller vad det nu var så jag sitter här i min ensamhet och kollar på mami inc, är väldigt sugen p åatt tatuera mig igen faktiskt men jag har inte riktigt pengar till det nu och vet inte var jag ska tatuera mig.. (sugen på att tatuera mig hos nilla men hon är ng inte så sugen på att tatuera mig igen)..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... vad finns det att skriva?

Jag har inte riktigt kommit in i den nys klassen än, tycker att de flesta är lite, jag vet inte, otrevliga är inte namnet men de har liksom ingen respekt för sina medmänniskor riktigt, de snackar om att man ska ha det för sina patienter och shit när man börjar jobba som sjuksköterska sen, men ändå kan de inte ens ha respekt för sina klasskompisar... Men det kommer väl så småningom, brukar ju verkligen inte ha problem med att komma överens med folk eller skaffa kompisar, men just nu så känns det jävligt segt faktiskt..

Förresten så har jag inte rökt på en vecka!  Yay me!! :)

Med det beskedet ska jag nu fortsätta glo på TV :D



                                


Där skon klämmer

Hej!
Nu kommer ett "bitter fitta" inlägg där jag ska klaga lite..
Det är såhär att jag tycker att när man skaffar barn så delar man 50/50 på allt.
Då menar jag att båda parterna ska köpa kläder, dela på avgifter, hämta/lämna osv..
Jag tycker inte att man kan ha ett 30/70 delning eller 40/60 för den delen heller, jag tycker helt enkelt att man ska dela på allting.. Nu säger inte jag att detta gäller någon speciell person utan tycker bara attman som förälder kanske ska tänka efter lite..

Är det verkligen så att du gör lika mycket som den andra föräldern till ditt barn?

hämtar och lämnar du lika ofta? delar du lika mycket på utgifterna i den mån du kan?

jag bara har hört så mycket och nu sett så mycket så jag undrar lite hur man kan låta den ena göra mer än den andra.. som sagt säger inte att detta gäller just i mitt fall, säger heller inte att det inte gör det... Men jag tror det händer väldigt ofta... och tycker det är lite konstigt.. jag skulle ju vilja vara så mycket involverad i mitt barns liv ifall man har delad vårdnad...

hm.. aja

nu har jag bajsat ut lite så nu får vi se hur mycket skit man får för att man säger vad man tycker.. (men innan ni börjar bitcha på mig, tänk på hur mycket mer ni skulle kunna göra)

ta ta!

RSS 2.0